Richter Főnix Közösség

A Richter Főnix Közösség a Richter a Nőkért program része. A kezdeményezés 2018-ban indult útjára, közösségépítő szándékkal.

Programunkkal olyan inspiráló – elsősorban női – élettörténeteket kívánunk felkutatni és bemutatni, amik az újrakezdésről és a megújulásról szólnak. Szereplőinkben az a közös, hogy a kilátástalannak tűnő élethelyzetekből – gyakran komoly erőfeszítések árán, de – felálltak, mert hittek az újrakezdésben. Példájuk bátorítást adhat azoknak is, akik valamilyen megújulást fontolgatnak, és azoknak is, akik a nehézségekből keresnek kiutat.
Minden Főnix-történet, és a programhoz tartozó egyéb információ is a Richter a Nőkért Facebook oldalon, valamint itt, a weboldalunkon lelhető fel.

Hírek

A Te történeted

A Te életedben is előfordult már, hogy erőn felül kellett teljesítened, hogy egy mélypontról felállj? Ha szívesen beszélnél róla, másokat biztatva ezzel az újrakezdésre – jelentkezz és írd meg a történeted nekünk június 15-ig. 
A beérkezett sorstörténetekből a Richter Főnix Közösség védnöke segítségével választjuk ki a bemutatásra kerülő főnixeket. 
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót