A traumák feldolgozásához vezető út mindenki számára más és más, azonban a segítő, összetartó közösség, a környezetünkben látott példák támaszt nyújthatnak a nehéz élethelyzetekből való kijutáshoz. A Richter Gedeon Nyrt. azzal a céllal hozta létre a Főnix Közösséget 2018-ban, hogy bemutassa azon nők történetét és életútját, akik gyakran kilátástalannak tűnő helyzetekből álltak fel, legyen szó betegségről, balesetről, vagy más nem várt tragédiáról. A történetek bemutatásával hisszük, hogy egyszerre adjuk meg a hétköznapi hősöknek járó figyelmet, és segítjük a hasonló élethelyzetben lévő nőket, anyákat, lányokat, akiknek reményt és erőt adhatunk az előttük álló akadályok leküzdéséhez.

A Főnix Közösséggel olyan befogadó társaságot szerettünk volna létrehozni, ahol őszintén lehet beszélni a nehézségekről, a boldog élethez visszavezető rögös útról. A Közösség azonban az elmúlt 6 évben túlnőtt ezen, és az átélt fájdalmaktól függetlenül is mély barátságok szövődtek a Főnixek között.

Összetartó közösségünkről és a Főnixekről készült filmekről többet tudhatsz meg közösségi médiás felületeinken és honlapunkon.

A Te történeted

A Te életedben is előfordult már, hogy erőn felül kellett teljesítened, hogy egy mélypontról felállj? Ha szívesen beszélnél róla, másokat biztatva ezzel az újrakezdésre – jelentkezz és írd meg a történeted nekünk június 15-ig. 
A beérkezett sorstörténetekből a Richter Főnix Közösség védnöke segítségével választjuk ki a bemutatásra kerülő főnixeket. 

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.
Kijelentem, hogy megismertem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt adatkezelési körülményeket.
Kifejezetten hozzájárulok, hogy a Richter Gedeon Nyrt. az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje a jelen felületen megadott adataimat, különös tekintettel a leírt történetemben megjelölt személyes adataimra (beleértve a különleges személyes adataimat; így például az egészségügyi állapotommal, szenvedélybetegségemmel, szenzitív életkörülményeimmel kapcsolatos adatokat.)


Főnixek

Inspiráló történetek

Hírek