KÍVÁNCSI VOLTAM AZ ÉLETRE!

Bogár Nikolett már gyerekkorában maximalista volt. 14 évesen anorexiás lett, a mélyponton, amikor intenzív osztályra került 178 cm magassághoz mindössze 30 kilót nyomott – már csak pislákolt benne az élet. De Nikiben győzött az élni akarás. A ma már kiegyensúlyozott életet élő Niki testképzavarról, az újrakezdésről és tanulságokról mesél a vele készült interjúban.

Szabó Lilla inspiráló élete – teaser

"Az a hat méteres esés, ami valószínűleg egy pillanat, nagyon élénken bennem van. Mintha lassított felvételről látnám saját magamat kívülről." - Szabó Lilla 6 méter magasról zuhant a mélybe, ma mégis újra szárnyal. Az ő inspiráló élettörténete lesz az első, amelyet az idei évad Főnix történetei között bemutatunk nektek!

Halász Glória rendező werkfilmje

"A Főnix Közösség valóban egy közösség, hiszen egyaránt részei vagyunk mi alkotók és a szereplők is. Nagyon jó lehetőség, hogy egy személyes, egy emberi, mély, drámai történetet mesélhetünk el a saját nézőpontunkból." - Ebben a videóban első Főnix filmünk rendezője osztja meg velünk szakmai és személyes inspirációit, a forgatás során szerzett élményeit. Ismerjétek meg Szabó Lilla filmjének bájos és rendkívül tehetséges rendezőnőjét, Halász Glóriát!