Újrakezdés Workshop hangulatvideó

A május 22-i Újrakezdés Workshopon a Richter Főnix Közösség tagjai és dr. Szondy Máté klinikai szakpszichológus segítségével a beszélgetésekben résztvevők arra vállalkoztak, hogy megalkotják az Újrakezdés 10 pontját.

„Nagyapám hétszer kezdte újra az életét. Nekem hűnek kellett maradnom ehhez a családhoz” – interjú Nyikes Fatimével, a Richter Főnix Közösség tagjával.

Nyikes Fatime 16 évesen az egyik szemére, majd 24 évesen a másik szemére is elveszítette a látását. Le kellett mondania az álmairól és szeretett szakmájáról is. Megtapasztalta az élet mélységeit, de nem adta fel. Ma már egy egyesület vezetője, és munkája során hozzá hasonló embereket segít át a nehézségeken. Fatime küzdése és sikere példamutató. Történetével ő lett a Richter Főnix Közösség egyik új tagja.

Richter Főnix Közösség – Nyikes Fatime

Bemutatjuk a Richter Főnix Közösség új tagját, Nyikes Fatimét, aki 16 évesen az egyik szemére, majd 24 évesen a másik szemére is elveszítette a látását. Mégsem adta fel. Ma sorstársainak segít. Hogyan állt talpra, és mi motiválja? Az alábbi filmből ez is kiderül.

Hamarosan bemutatjuk Nyikes Fatime történetét

Hamarosan bemutatjuk a Richter Főnix Közösség új tagját, Nyikes Fatimét, aki 16 évesen az egyik szemére, majd 24 évesen a másik szemére is elveszítette a látását, mégsem adta fel. A kisfilm május 3-tól látható a Richter a Nőkért Facebook oldalon és honlapon.Hamarosan bemutatjuk a Richter Főnix Közösség új tagját, Nyikes Fatimét, aki 16 évesen az egyik szemére, majd 24 évesen a másik szemére is elveszítette a látását, mégsem adta fel. A kisfilm május 3-tól látható a Richter a Nőkért Facebook oldalon és honlapon.

„Soha senkinek nem engedhettem meg, hogy sajnáljon” – interjú Keresztesné Sándor Katalinnal, a Richter Főnix Közösség tagjával.

Keresztesné Sándor Katalin szembenézett a stroke-kal. Az agyinfarktus egy olyan rosszulléttel kezdődik, aminek nincsenek előjelei. Ha azonban bekövetkezik, akkor minél előbb kezelni kell, hiszen annál nagyobb az esély a túlélésre vagy a teljes felépülésre. Katalin megismerte a mélységeket, mégis hiszi, hogy bármi is történt, az életben mindig a boldogságot kell keresni. Történetével bekerült a Richter Főnix Közösség tagjai közé.