Rólunk

A traumák feldolgozásához vezető út mindenki számára más és más, azonban a segítő, összetartó közösség, a környezetünkben látott példák támaszt nyújthatnak a nehéz élethelyzetekből való kijutáshoz. A Richter Gedeon Nyrt. azzal a céllal hozta létre a Főnix Közösséget 2018-ban, hogy bemutassa azon nők történetét és életútját, akik gyakran kilátástalannak tűnő helyzetekből álltak fel, legyen szó betegségről, balesetről, vagy más nem várt tragédiáról. A történetek bemutatásával hisszük, hogy egyszerre adjuk meg a hétköznapi hősöknek járó figyelmet, és segítjük a hasonló élethelyzetben lévő nőket, anyákat, lányokat, akiknek reményt és erőt adhatunk az előttük álló akadályok leküzdéséhez.

A Főnix Közösséggel olyan befogadó társaságot szerettünk volna létrehozni, ahol őszintén lehet beszélni a nehézségekről, a boldog élethez visszavezető rögös útról. A Közösség azonban az elmúlt 6 évben túlnőtt ezen, és az átélt fájdalmaktól függetlenül is mély barátságok szövődtek a Főnixek között.


Összetartó közösségünkről és a Főnixekről készült filmekről többet tudhatsz meg közösségi médiás felületeinken és honlapunkon.